O nama

Restoran Eateria otvoren je 2020. godine u neposrednoj blizini centra Zagreba. Sastoji se od moderno uređenog unutrašnjeg prostora i prekrasne rooftop terase. Svježe domaće namirnice i rapsodija okusa ono su na što smo uistinu ponosni.

Interijer restorana Eateria

Naša priča

Vlasnica restorana Eateria, mlada Tena Majetić, ima dugogodišnje iskustvo na gastro sceni zahvaljujući dobro poznatom Cateringu Majetić. Njezin cilj bio je spojiti kvalitetne domaće namirnice iz lokalnog uzgoja s pristupačnim cijenama i time poduprijeti hrvatske OPG-ove. Jela pripremljena u Eaterii odišu kvalitetom i svježinom, a moderan ambient i prekrasan pogled s terase samo su upotpunili našu priču.

Što nudimo?

Restoran Eateria posebnu pažnju pruža kvaliteti namirnica i konstantnom usavršavanju menu-a, a njegov topao ambient i pogled koji se pruža s rooftop-a zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima. Osim restorana i bara, Eateria nudi mogućnost organizacije privatnih evenata i proslava.

Domaća svježa hrana

Pogled na cijeli grad

Ugodan ambijent

Profesionalno osoblje

Naša kuhinja

Primamljiva i profinjena. Tako bismo opisali naša jela pripremljena s puno ljubavi, svježim namirnicama i dodatkom kreative. Vrhunski tim kuhara prepun je ideja i posvećen svakom detalju, kako bi jela ispunila Vaša očekivanja.

Namirnice koje koristimo iz lokalnog su uzgoja i uvijek su svježe, a jela se pripremaju iz nule. Životopisni okusi i šarolike boje čine Eateriu savršenim mjestom za popodnevna druženje ili večernju romantiku.

Radno vrijeme restorana

Ponedjeljak

Ne radimo

Utorak - Petak

12:00h - 23:00h

Subota

13:00h - 23:00h

Nedjelja

12:00h - 18:00h

Kontaktirajte nas!

Ako želite rezervirati stol, poslati upit ili imate pitanje slobodno nam se javite putem kontakt forme, emaila, telefona ili društvenih mreža.

Lokacija

Nalazimo se u u poslovnoj zgradi "Hanza Media" na 7. katu. U predvorju zgrade na recepciji potrebno je uzeti karticu za ulazak u restoran.

Radno vrijeme restorana

Ponedjeljak

Ne radimo

Utorak - Petak

12:00h - 23:00h

Subota

13:00h - 23:00h

Nedjelja

12:00h - 18:00h