Eventi i proslave

U restoranu Eateria nudimo dva privatna prostora s vlastitim terasama, idealnim za proslave, evente i vjenčanja do 50 gostiju. Svaki prostor oduševljava prekrasnim pogledom na grad - jedan na katedralu i istočni dio, drugi na Cibonu i zapadni dio. Za veće proslave, poput vjenčanja za 100 ljudi, moguće je rezervirati oba prostora.

Stol za vjenčanje na terasi restorana Eateria Zagreb

Vjenčanje

U restoranu Eateria, vjenčanja su posebna i personalizirana. Spremni smo organizirati intimna vjenčanja za do 30 uzvanika, ali također smo sposobni pružiti izniman doživljaj za vjenčanja sa 100 uzvanika. Uživajte u drugačijem vjenčanju s panoramskim pogledom na cijeli grad, dok naša kulinarska ekipa priprema jedinstvene gastronomske delicije. Naše vrhunski usklađeno osoblje brinut će se o svakom detalju kako bi vam pružilo savršenu gostoljubivost.

Privatne proslave

U restoranu nudimo mogućnost organizacije svih vrsta privatnih proslava. Bilo da slavite rođendan, godišnjicu ili svečanu prigodu poput svete pričesti ili krizme, mi smo tu da vam pružimo nezaboravno iskustvo. Naše prostorije su prilagodljive i možemo ih preurediti prema vašim potrebama kako biste stvorili savršeno okruženje za vašu posebnu prigodu.

Eateria rooftop

Kontaktirajte nas!

Za više informacija o organizaciji proslava kod nas, molimo vas da nas kontaktirate putem donjeg obrasca.

Prijavom na naš newsletter, dajete nam dopuštenje da vam povremeno šaljemo obavijesti o najnovijim događajima i posebnim ponudama.